Startup

CoStart: Multiconsult satset på 7Analytics

17. februar 2023, 11:30 - 13:00

Collektivet by Construction City

Nettverksarena for startups og innovasjonsinteresserte. Kom og lær fra samarbeidet til Multiconsult og 7Analytics.

Skulle ikke Proptech redde kloden før behovet for store klimatilpasninger i det bygde miljø? Likevel har en av de heteste startupene de siste to årene vært et selskap som leverer programvare for å forstå naturen bedre i møte med klimaendringer. Klyngepartner Multiconsult så potensialet tidlig og gjennomførte en svært sjelden investering i en teknologistartup. Kom og lær begge sider av suksesshistorien, og få tips til hvordan å finne den rette partneren for ditt selskap.

Construction City Cluster inviterer til CoStart. Tre ganger per halvår inviterer vi til samling for klyngens startups, investorer og innovasjonsledere. Vi møtes til lunsj med faglig innhold, blir kjent, deler problemstillinger og får feedback fra de andre.

Denne gangen forteller CCO Jonas Torland fra 7Analytics og CDO Herman Smith fra Multiconsult hvordan de to selskapene fant hverandre, hvorfor det er en god match og hva de tenker andre kan lære fra deres reise. Og forhåpentlig deler de litt fra hvordan de ser veien videre. Velkommen!

Vi møtes i Collektivets første etasje (Ulvenveien 82). Lunsj serveres kl. 1130, og det faglige programmet starter kl. 1200.

Dette arrangementet er kun åpent for medlemmer av Construction City Cluster og Collektivet by Construction City.