MOBEN 20190916 morten bendiksen 52 A7398

CoLab

CoLab er Construction Citys coworking space og laboratorium for teknologi og nye forretningsmodeller. Våre fleksible lokaler representerer klyngens hengivenhet til innsiktsdeling, gode møter og samtaler om fremtidens byggebransje.

CoLab er vårt coworking space der medlemmer kan jobbe, avholde arrangementer og inspirere hverandre. Med 300 kvadratmeter fleksible arbeidsplasser og toppmoderne møtefasiliteter er dette stedet medlemmene kommer for en avveksling fra den vanlige arbeidsflyten, møte likesinnede og sitte sammen med nye partnere for å utvikle og teste forretningsmodeller.

De moderne fasilitetene demonstrerer løsningene, verktøyene og tjenestene som transformerer bransjen. Dette gjør at medlemmene kan føre informerte diskusjoner om fremtidens løsninger innen blant annet kontordesign, teknisk infrastruktur og møtefasiliteter.

Her finner du for tiden et VR-laboratorium, det siste innen sensorteknologi, et makerspace med 3D-printer, samt hyppige demonstrasjoner av norske og internasjonale nyvinninger med stor potensiell betydning for bransjen.

CoLab fasiliteter og priser

Erna solberg apning

Event

Tilgang til hele CoLab for en dag. Inkluderer lydoppsett. Egnet for arrangementer opp til 100 personer.

NOK 18.400,- eks. MVA

Meld interesse
IM3 0898

Hot desk

Tilgang på kontorplass i vårt åpne kontorlandskap.

NOK 2500,- /måneden eks. MVA

Meld interesse
O Wed F1568819621

Green House

Perfekt for byggerelaterte arrangementer. Greenhouse er et spesielt oppsett for opptil 45 personer som inkluderer møtefasiliteter.

3 timer: NOK 4.000,- eks. MVA
3+ timer: NOK 10.160,- eks. MVA

Meld interesse

Alle våre medlemskap inkluderer tilgang til lokalene, låsbart skap, wifi, kaffe og te.

Estate media besøkte oss på CoLab, se videoen for å ta en titt på våre lokaler.

Meld interesse

Har du spørsmål eller ønsker en omvisning? Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt.