Coworking 4 466956290

Collektivet

Ønsker du å bli med når vi utvikler beste praksis for verdiskapende samhandling? I 2022 åpner Lille-Collektivet på Ulven!

I 2025 står Construction City klart, bransjens nye kraftsenter for innovasjon og verdiskapende samarbeid. Her skal etablerte aktører jobbe side om side med ledende forskningsmiljøer og nyetablerte teknologibedrifter. Det er plass til deg også.

To etasjer i det nye bygget skal vies til fleksible arbeidsplasser. Vi kaller dette felleskapet «Collektivet». Her skal små og store dele kunnskap, samarbeide om prosjekter og utvikle nye løsninger i felleskap. Men hvordan sikrer vi best mulig kompetanseflyt mellom leietakerne?

Dette ønsker vi å finne ut av, og derfor lanserer vi «Lille-Collektivet» allerede i 2022. Her skal vi teste ut ulike kontorløsninger, og involvere bransjen i utviklingen av nye samarbeidskonsepter. Som del av «Lille-Collektivet» får du også en unik mulighet til å sitte tett på andre bransjeaktører, tilgang til arrangementslokaler, topp moderne møterom og den fleksibiliteten du trenger i en hybrid hverdag.

Fasiliteter og medlemskap

Coworking 3 339067526

Hot desk

Tilgang til åpne plasser i fellesområdet

Meld interesse
Hot desk 1 309871506

Eget skrivebord

Tilgang til egen kontorplass i vårt åpne kontorlandskap

Meld interesse
Prosjektkontor

Prosjektkontor

Perfekt for virksomheter som trenger et mindre kontor til prosjektarbeid

Meld interesse

Meld interesse

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt.