Workshop CCC arsmote4

CoStart: Stadig vekk en lovende bedrift i dystre tider - hva gjør vi nå?

14. juni 2024, 11:30 - 13:00

Ulvenveien 82E, 1. etasje

Vi inviterer til lunsjmøte for gründere, oppstartsselskaper og innovasjonsansvarlige!

For mange vekstselskaper sørger kronekurs, geopolitikk og ustabilitet i markedene for utfordringer både med finansiering og salgsvekst. I halvårets siste CoStart utforsker vi hvordan lovende bedrifter kan overleve dystre tider.


DETALJERT ROGRAM:

  • Lunsj
  • Annar Bøhn fra Startuplab innleder om hvordan det er å hente penger til startups nå og kommer med perspektiver og tips knyttet til virkeligheten for startups i juni 2024
  • Diskusjon i grupper basert på innledning
  • Oppsummerende kommentarer i plenum

Vi møtes i Collektivets første etasje (Ulvenveien 82). Lunsj serveres kl. 11: 30, og det faglige programmet starter kl. 12:00.

Dette arrangementet er kun åpent for medlemmer av Construction City Cluster, Startuplab og Collektivet by Construction City.

Hva er CoStart?

CoStart er klyngens nettverksarena for startups og innovasjonsinteresserte. Tre ganger per halvår inviterer vi til samling for klyngens startups, investorer og innovasjonsledere. Vi møtes til lunsj med faglig innhold, blir kjent, deler problemstillinger og får feedback fra de andre. Tidligere har vi hatt en rekke CoStarts på teamer som store språkmodeller, forståelse av kunden og BIM i praksis, samt arrangert speeddates mellom startups og Statsbygg.