BI International Case Competition

BI International Case Competition er en internasjonal case-konkurranse, hvor BI inviterer prestigeskoler fra hele verden til å løse et business case laget av en av BIICC strategiske partnere.

Published 15. mai 2020
5 D3 9873

BI Case Competition arrangeres av BI, og er et arrangement hvor partnere i norsk næringsliv spiller en sentral rolle og blir godt eksponert overfor både internasjonale toppstudenter og BI-studenter. To strategiske partnere får anledning til å levere case til BIICC. Det første caset ble levert av Construction City Cluster, og det andre av Renas.

BIICC 2020 ble avholdt for femte gang 8.-14. februar 2020 på BIs campus i Oslo. Konkurransen har rukket å bli en av de mest anerkjente casekonkurransene i verden og internasjonale toppskoler står i kø for å delta. I 2020 var lag fra prestisjeskoler fra bl.a. Norge, Hong Kong, Australia, USA, Canada, Portugal, England og Ungarn. Her kan du se en film fra BIICC 2019, som gir et innblikk i arrangementet.

Som partner, fikk CCC tilgang til innovative og endringsorienterte studenter, merkevarebygging på campus gjennom profilering og løsning av bedriftens case, Internasjonalisering gjennom kontakt med talentfulle studenter både nasjonalt og internasjonalt, relasjonsbygging med BI, nasjonale/internasjonale studenter samt de øvrige bedriftene som er case partnere.

5 D3 0266

Construction City dagen

Den mest spennende dagen for oss var ‘Construction City dagen’, hvor vi fikk møtt på studentene og fikk presentert deres løsninger på caset. Vi fikk samlet en god jury bestående av klyngemedlemmer;

  • Benedicte Økland fra Construction City
  • Birgitte Molstad fra OBOS
  • Thomas Mørch fra Norsk Gjenvinning
  • Sverre Tiltnes fra Construction City
  • Partow Pakdel Henriksen fra Sintef.
  • Gunnar Irby fra OBOS/Construction City Eiendom

Studentlagene ble delt inn i to ulike ‘streams’ og rekkefølgen på presentasjoner ble ikke laget på forhånd, slik at studentene måtte være på hugget og være klare til å presentere på minuttet.

Vinnerlaget ble annonsert senere samme dag, og det var Coherence Consulting fra Corvinus University of Budapest som ble den heldige vinnerlaget. Juryen syntes det var spesielt spennende å høre deres tanker rundt bruk av eksisterende infrastruktur, deres perspektiv på hvordan logistikk var en stor barriere og hvordan de så dagens utfordringer med gjenvinning og bærekraftige løsninger.

Du kan lese Caset til Constuction City her.

5 D3 9991
Sverre Tiltnes annonserer vinner
5 D3 0247
Spente studenter fra verden over