• Bli kjent med folka i klyngen

Møt Evy i Takst & Befaringssenteret

Eks-gründer med hjerte for rånekultur og å unngå byggefeil! Møt Evy fra Takst & Befaringssenteret, som snur usikre tider til noe positivt!

Published 27. november 2023
Takst og Befarings Senteret AS Evy Fagerheim

Evy Fagerheim, Takst & BefaringsSenteret AS

Hvem er du?

Mitt navn er Evy Fagerheim, 35 år, bosatt i Fredrikstad. Jeg jobber til daglig i Takst & Befaringssenteret hvor jeg er involvert i alt fra den daglige driften til befaringer ute på vegne av våre kunder.

Jeg har opprinnelig en bakgrunn innen økonomi. I flere år var jeg gründer av, og daglig leder i, et regnskapsbyrå, men da jeg fikk et spennende tilbud fra Takst & Befaringssenteret kunne jeg ikke takke nei. Og det har jeg aldri angret på!

En ting mange kanskje ikke vet om jeg er at jeg oppvokst i Rådebank-kommunen, Bø i Telemark, og innerst inne liker jeg alt det innebærer med hensyn til biler og musikk. Men det holder jeg godt skjult.

Fortell litt om hva du dere gjør i Takst & Befaringssenteret. Hva er "heispitsjen" deres?

Takst & Befaringssenteret er et etablert takseringsfirma med hovedsete i Oslo. Men vårt arbeidsområde strekker seg over hele landet. Vi er en gjeng på ca. 20 konsulenter som tilbyr det meste innen taksttjenester: tilstandsrapporter, skadetaksering, SHA og befaringer av nybygg – alt fra entreprenørbefaring til ettårsbefaring. I tillegg kan vi også bistå med oppfølging av tilvalg i kjøpsprosessen av en bolig, og ettermarked i tiden etter kjøperne har tatt over sine nye boliger.

Vi jobber aktivt med å eliminere vanlige byggefeil og mangler slik at kjøperne skal få et mest mulig feilfritt objekt.

Skjer det noe spennende hos dere nå?

Det skjer masse spennende hos oss for tiden! Bransjen generelt er jo preget av usikre tider, dette merker også vi. Vi har likevel valgt å snu dette til noe positivt.

Nå har vi tid til å tilegne oss ny kunnskap og utvikle oss på nye områder innen vårt felt. Flere av våre konsulenter har gjennomgått nødvendig kursing og sertifisering, slik at vi kan bistå kunder med rollen som SHA-Koordinator-prosjektering (KP) og SHA-Koordinator-utførelse (KU).

Vi har også fått anledning til å bruke mer tid på videreutvikling av selskapet, hva gjelder digitalisering, sosiale medier, strategi og å skape en felles bedriftskultur.

Og til slutt, hvordan ønsker dere å samarbeide med andre i klyngen?

Det å være en del av klyngen er positivt på så mange måter. Det å knytte til seg nye kontakter både på et faglig og sosialt plan, ser vi som svært verdifullt. Vi berører jo mange fagfelt i vårt arbeide, så det å kunne utveksle kunnskap med andre i bransjen er noe vi virkelig ser frem til.

Da vi for tiden bruker mye tid på digitalisering av arbeidet med protokoller og takstrapporter, og eliminering av byggefeil er det spesielt aktuelt med samarbeid rundt dette.

Medlemmene kan gjerne ta kontakt med meg på evy@takst-befaringssenteret.no for eventuelle samarbeid. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med flere av dere.