• Bli kjent med folka i klyngen

Møt Hanne i Asak Miljøstein

Asak Miljøstein er Norges ledende samarbeidspartner på betongprodukter til utemiljø.

Published 21. april 2022
Hanne1

Hanne Sønsteby, administrerende direktør i Asak Miljøstein

Hvem er du?

Jeg heter Hanne Sønsteby, og begynte å jobbe i Asak Miljøstein for tre år siden. Det ble på mange måter en reise ut av komfortsonen, da jeg tidligere har jobbet med designvaremerker som Royal Copenhagen, littala, Rörstrand, Höganäs, Fiskars og Høyang Polaris. Fellesnevneren med Asak Miløstein er at man selger en drøm som er produsert i Norge (eller Norden) – og det er miljøvennlig i tillegg! Jeg brenner for norsk industri, og skulle så gjerne sett at det ble like høyt verdsatt i Norge som i andre land.

Hva er «heispitsjen» din?

Asak Miljøstein er Norges ledende samarbeidspartner på betongprodukter til utemiljø. Vi har fem (tenk det!) fabrikker, som kan levere rett fra fabrikk til byggeplass – fra Kristiansand i sør til Lofoten i nord.

Aina
Asak Miljøstein har nylig inngått et samarbeid med Aina Sollie Steen

Skjer det noe spennende hos dere nå?

I Asak Miljøstein skjer det alltid mye spennende. Vi har blant annet lansert et nytt konsept sammen med KOI Fargestudio og Dagny Thurmann-Moe. Vi har også inngått et samarbeid med Aina Sollie Steen, som har utviklet tre uteroms- og hagedrømmer basert på et boligkonsept. Sist, men ikke minst, så jobber vi med et nytt konsept sammen med Snøhetta. Det er bare å glede seg!

Hvordan ønsker dere å samarbeide med andre klyngemedlemmer?

Jeg har stor tro på komplementært samarbeid, både for å dele kunnskap, finne løsninger og tenke nytt. Her ser jeg et potensial for samarbeid med alle klyngens medlemmer. Noen har vi allerede kontakt med, men vi ønsker også å komme i kontakt med flere!

Ønsker du å lære mer om Asak Miljøstein, eller ta en prat med Hanne om samarbeid? Ta kontakt med henne på hanne.sonsteby@asak.no.