• Attraktiv

Construction City velger Corporis som treningspartner

Trenings- og behandlingsleverandøren Corporis skal holde byggebransjen i form på Ulven.

Published 30. september 2022
Oystein Jensen og Kenneth Olsen Foto Mad Communication

Øystein Jensen, daglig leder i Corporis, og Kenneth Olsen, utleiesjef i OBOS. Foto: Mad Communication

Når 4.500 mennesker samles i Construction City, er det ikke bare hjernene som skal trimmes. Derfor har Construction City inngått en avtale med Corporis, som vil stå for trenings- og behandlingstilbudet i det 103 000 kvadratmeter store kontorbygget.

– Ved å legge til rette for trening og ulike typer behandlinger, bidrar vi positivt med å skape et godt arbeidsmiljø. Vi ser at flere virksomheter bruker Corporis nærmest som et HR-verktøy for å skape attraktive arbeidsplasser, sier utleiesjef Kenneth Olsen i Construction City.

I avtalen med Corporis er det nettopp aktivisering av leietakerne som er oppdraget. Construction City ser nå på muligheter for samhandling mellom leietakerne og servicetilbyderne.

– Det er enkelt å tenke seg at det bør ligge synergier mellom for eksempel mat og helse, sier Olsen.

Skreddersydd konsept


Corporis spesialiserer seg på trenings- og behandlingsløsninger i næringsbygg. Gjennom spesialtilpassede løsninger, legges det opp til at de skal være enkelt å kombinere jobb, trening og god helse.

– Construction City har store ambisjoner om å legge til rette for et arbeidsmiljø litt utenom det vanlige. Det skal vi bidra til å realisere. Vi skal innrede 400 kvadratmeter med topp moderne utstyr, samtidig som vi skal ta i bruk fellesområder i og utenfor bygget for å aktivisere leietakerne, deriblant gjennom løpebanen og tufteparken på taket, sier Øystein Jensen, gründer og daglig leder i Corporis.

– Arbeidene med å utvikle et skreddersydd konsept for Construction City starter umiddelbart, og vi gleder oss over tilliten. Samhandling er et nøkkelord vi tar med oss inn i dette arbeidet, og vi tror det kommer til å resultere i nye og innovative løsninger, sier Jensen.

Om Corporis

  • Trenings- og behandlingsleverandøren Corporis ble etablert i 2018, og spesialiserer seg på skreddersydde treningsløsninger i næringsbygg
  • Corporis var de første i markedet som satt personlig trening (PT) på arbeidsplassen i system, men tilbyr også fysioterapi og skreddersydde gruppetreninger
  • Ettersom hvert oppdrag og lokasjon er ulik, utvikles løsningene i samspill med hver enkelt eiendomsbesitter. Dette innebærer alt fra å tegne inn treningsutstyret, til å skreddersy trenings- og behandlingsløsninger for hver enkelt leietakerbedrift