• Bli kjent med folka i klyngen

Møt Johan i Perlo

Eiendomsbransjen har langt vei å gå når det gjelder å bruke kunstig intelligens og smart datastyring, mener Perlo-CEO og multiinstrumentalist Johan Bronkhorst.

Published 11. april 2023
Johan Bronkhorst Perlo

Hvem er du?

Jeg heter Johan Bronkhorst og er en av gründerne av proptech-selskapet Perlo. Jeg er involvert i alt fra produktutvikling, forretningsutvikling, salg og økonomi. Min bakgrunn er fra eiendomsutvikling og jeg har drevet et transformasjonsselskap i over 5 år innenfor startup-verden.

Hvert år liker jeg å utfordre meg selv med å lære et nytt instrument. I år er det synthesizeren som står for tur.

Hva er heispitsjen din?

Perlo klargjør ytelsesdata for kunstig intelligens og forenkler standardisert oppgavehåndtering, risikopredikering og automatisert rapportering for prosjektledere i eiendomsutvikling. Hvis du tenker at eiendomsbransjen har kommet langt når det gjelder datastyring mot en smartere fremtid, spør vi bare hvor mye selvkjørende biler du har sett i dag - og peker på at vi i eiendomsbransjen ikke har vært så lenge i denne diskusjonen som andre bransjer.

Skjer det noe spennende hos dere nå?

Hver eneste dag! Når man jobber med en bransje som aldri egentlig har fanget prosjektlederdata, og som heller ikke har fått en effektiv tilnærming til å standardisere data, er dette en jobb som trenger lidenskap for å hjelpe folk til å se fallgruvene som ofte er undervurdert. Akkurat nå er vår første prioritet å hjelpe virksomheter med å fange data, og er det bare å tak kontakt med oss for å hjelpe deg!

Hvordan ønsker dere å samarbeide med andre klyngemedlemmer?

Vi ønsker å samarbeide, gi innspill og støtte partnere som vil redusere utviklingskostnadene og de som ønsker å være klare for kunstig intelligens fremover. Medlemmene kan gjerne ta kontakt med vår forretningsutvikler Anne, på anne.burema@perlo.io. Hun er klar for å ta en liten prat om hvordan du kan starte med å forbedre prosjektledelse i dine bedrift.

Det viktigste er at du ikke trenger å vente på noe før du ta kontakt, fordi kunstig intelligens ikke starter når man er klar, det starter før man tar det første steget.