• Bli kjent med folka i klyngen

Møt Miriam fra CBRE

Med røtter fra Marokko og Spania og seks språk i lomma, tar Miriam med seg globale ideer til det norske markedet.

Published 29. februar 2024
Miriam Angeltveit

Miriam Angeltveit, Head of Business Develoment i CBRE

Hvem er du Miriam?

Jeg har juridisk bakgrunn, mer spesifikt forretningsjus, og over 12 års erfaring med forretningsutvikling. En fun fact om meg er kanskje at jeg opprinnelig er fra Marokko og Spania og at jeg snakker totalt 6 språk.

Fortell litt om hva dere i CBRE gjør. Hva er "heispitsjen" deres?

CBRE er et Fortune 500 selskap og vi er ansett til å være verdens største rådgiver, megler, forvalter og investor innenfor næringseiendom (basert på omsetning i 2022). Selskapet har mer enn 115 000 ansatte som betjener kunder i over 100 land. CBRE har en bred verdikjede og tilbyr ett bredt spekter av integrerte tjenester, herunder forvaltning, teknisk drift og vedlikehold av bygg, transaksjoner og prosjektledelse, eiendomsadministrasjon, investeringer, verdivurderinger, utleie, strategisk rådgivning, eiendomssalg, lånetjenester og tjenester knyttet til eiendomsutvikling.

Skjer det noe spennende hos dere nå?

Vi jobber blant annet med åpenhetsloven der vi har fokus på å utvikle måten vi jobber med underleverandører for å skape et mer bærekraftig element og ikke minst sikre sosiale aspekter i hele verdikjeden. Vi forstår også viktigheten av bærekraft og hvordan dette påvirker vår bransje. Vi har derfor et dedikert team som jobber med blant annet BREAM-sertifisering av bygg.

Vi har også fokus på Smart FM (Smart Facility Management) som bidrar til effektivisering av hvordan vi drifter bygg men også hvordan dette kan føre til en kost og energieffektivisering på lang sikt.

Og til slutt, hvordan ønsker dere å samarbeide med andre i klyngen?

Vi har eksperter innen flere relevante fagfelt som kan bidra men også være med å påvirke gjennom samarbeid rundt fremtidens utfordringer og løsninger. Vi er opptatt av å holde oss oppdatert på de siste løsningene men også utfordringene vi står ovenfor i markedet. Vi forstår viktigheten av å teame opp med samarbeidspartnere som har samme mindset men som også tør å utfordre og stille kritiske spørsmål.

Sammen kan vi endre og påvirke status quo.

Vi ønsker å bli kjent med potensielle samarbeidspartnere som ser verdien CBRE bringer til bordet. Vi ønsker også å komme i dialog med alle medlemmer av klyngen, da vi ser verdien av hvor mye vi kan lære og utvikle oss basert på deres kunnskap og bransjeerfaringer. Ta kontakt med Miriam Angeltveit, Head of Business Development. Miriam.angeltveit@cbre.com