Vil du være med til Toronto og Boston?

I mai reiser vi til Toronto og Boston, med besøk til Sidewalk Labs og Harvard Business School på programmet.

Published 30. januar 2020
Toronto 115580307

Toronto er den raskest voksende teknologi huben i Nord-Amerika. I følge CBRE har byen siden 2017 skapt flere teknologijobber enn San Francisco, New York og Seattle til sammen. Tilgangen til teknologisk spesialistkompetanse, og globalt ledende kraftsentre for kunstig intelligens, gjør at selskaper som Uber, Microsoft, Samsung og Alphabet nå investerer betydelige ressurser i Toronto.

Med ledende forsknings- og innovasjonsmiljøer (Harvard og MIT), og verdens største bioteknologiklynge, har Boston lenge gått under navnet «The Hub». De siste årene har det også vokst fram ledende oppstartsmiljøer, og et stadig bedre samarbeid mellom forskning og teknologibedrifter. Hvordan dette samarbeidet fungerer ønsker vi å lære mer om.

Program

Vi kan allerede nå bekrefte flere interessante møter. I Toronto skal vi besøke Sidewalk Labs, som sammen med Waterfront Toronto står bak gigantprosjektet Sidewalk Toronto. Sidewalk Toronto skal bli «en smart by i byen», med store satsinger innenfor digital innovasjon, mobilitet, bærekraft og bygg. Prosjektet er ventet å tiltrekke seg opp mot 100 000 nye arbeidsplasser, og beskrives av prosjektledelsen som et forsøk på å skape den mest innovative bydelen verden har sett.

I Boston skal vi besøke Harvard Business School, og høre mer om hvordan man kan jobbe mest mulig effektivt på tvers av bransjer. Vi skal også besøke PTCs Reality Lab og Corporate Experience Center.

Vi jobber for tiden med programmet, og kommer med nye oppdateringer på nyåret. Men meld gjerne interesse om du ønsker å bli med allerede nå.

Tid og sted

4.-8. mai 2020

Toronto og Boston

Påmelding åpner i februar.