• Bli kjent med folka i klyngen

Bli kjent med folka i klyngen: Renate i Varig

Renate Straume leder teknologiselskapet Varig. De gjør det enklere for bygningseiere, forvaltere og leietakere å ta bærekraftige beslutninger.

Published 06. April 2022
Renate Straume june 2021 3

Renate Straume, daglig leder og gründer av Varig Technologies AS.

Hvem er du? Er det noe andre ikke vet om deg?

Mitt navn er Renate Straume, og jeg leder Varig Technologies. Min bakgrunn er fra rådgivning og entreprenør, og 15 år innen bygg og eiendom. Noe kanskje ikke alle vet om meg er at jeg har hatt mange ulike jobber opp igjennom årene, hvor feier er blant de mer spesielle!

Hva er «heispitsjen» din?

Varig leverer bærekraftsprogramvare til næringseiendom. Det gir deg bedre oversikt, automatisert datafangst, og ferdige bærekraftsrapporter. Softwaren vår er et sterkt porteføljestyrings- og sammenligningsverktøy som er veldig lett å bruke.

Skjer det noe spennende hos dere nå?

Ja, masse! Hele tiden! For eksempel: Nå ser vi på europeisk ekspansjon sammen med Innovasjon Norge.

Varig Banner

Hvordan ønsker dere å samarbeide med andre klyngemedlemmer?

Vi ønsker å dele, utfordre og bidra til samspill - og være en drivkraft for endring. I tillegg forsøker vi å være tydelige på hvordan de «store» oppnår størst effekt når de samarbeider med andre om nye løsninger. Medlemmene i Construction City kan gjerne ta kontakt med meg! Vi er stort sett alltid åpne for en prat, og forsøker å være tydelige på hva vi kan bidra med.

Ønsker du å lære mer om hvordan du kan nå ditt fulle bærekraftspotensial? Ta kontakt med Renate på rs@varig.tech.