• Bli kjent med folka i klyngen

Bli kjent med folka i klyngen: Robert i Malling & Co

Robert Skramstad brenner for næringseiendom og teknologi, og er stadig på jakt etter nye verktøy til Malling & Cos rike verktøykasse.

Published 19. October 2022
Malling Proptech Robert Skramstad Print TTL 5616

Robert Skramstad leder teknologiselskapet i Eiendomshuset Malling & Co. Foto: Malling & Co.

Hvem er du?


Mitt navn er Robert Skramstad, og jeg leder teknologiselskapet i Eiendomshuset Malling & Co. Jeg brenner for næringseiendom og teknologi. Min karriere startet som elektriker for 18 år siden, og siden den gang har jeg tilegnet meg masse kunnskap og erfaring gjennom både utdannelse og jobb. For bare noen år siden jobbet jeg på en oljeplattform i Nigeria. Det er en ganske stor kontrast til trygge Norge. Slike arbeidserfaringer setter verden i et litt annet perspektiv.

Hva er heispitsjen din?


Malling & Co er Norges eldste og største rådgiver innenfor næringseiendom. Konsernet består av flere virksomheter som tilbyr rådgivning- og forvaltningstjenester innenfor næringseiendom. Til tross for vår lange levealder og rike historie er vi helt i spissen på bruk av moderne teknologi. Blant annet ved å engasjere oss i pilot- og innovasjonsprosjekter, samt at vi bistår med rådgivning innenfor eiendomsteknologi og proptech. Ved å bruke lang erfaring fra bygg i levetid så mener vi at vår rådgivning er forankret i virkeligheten.

Skjer det noe spennende hos dere nå?


Hele tiden! Vi høster nå mye erfaring fra våre fagsystemer som er strømlinjeformet rundt den nye digitale virkeligheten. Dette medfører blant annet at våre oppdragsgivere får nytten av tallfestet data fra over 500 eiendommer og 3000 leiekontrakter i hele Norge. Denne innsikten legger også gode forutsetninger for målrettet rådgivning som gir merverdi for byggherre, rådgivere og byggets drift- og levetidskostnader.

Hvordan ønsker dere å samarbeide med andre klyngemedlemmer?


Vi har allerede mange gode forretningsforbindelser i klyngen, men vi har plass til enda flere. Sitter du på en utfordring som er tøff å løse, en eiendom som skal utvikles, eller kanskje du er usikker på hvilken forretningside som gir riktig avkasting? Vi kan hjelpe deg! Vi er også på jakt etter løsninger eller tjenester som er helt unik og som kan hjelpe andre. Vi ser stadig etter nye verktøy til vår høykompetente verktøykasse.

Ønsker du å bli bedre kjent med Robert? Ta kontakt med han på robert.skramstad@malling.no.