• Bli kjent med folka i klyngen

Bli kjent med folka i klyngen: Ronny i Startuplab

Startuplabs industriprogram for BAE-bransjen er like om hjørnet. Bli bedre kjent med mannen som leder satsingen!

Published 01. February 2023
Ronny

Ronny Liverød leder Startuplabs sin satsing på bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen. Foto: Startuplab

Hvem er du?


Jeg heter Ronny Liverød, og er ansvarlig for BAE-satsingen til Startuplab. Før jeg begynte her jobbet jeg i AF Gruppen i nesten ti år, og gründet selskapet Emerald Geomodelling, som leverer geologisk innsikt til infrastrukturprosjekter i tidligfase. Du finner meg også Guiness rekordbok, etter at jeg syklet verdens lengste trehjulssykkeltur fra Sandefjord til Trondheim.

Hva er heispitsjen din?


Startuplab er Norges ledende inkubator, og at tar inn tidligfase oppstartsselskaper mens de vokser. Hvert år mottar vi søknader fra 600 selskaper. Av disse tar vi inn 10%.

I dag har vi om lag 100 selskaper som sitter i laben vår i Forskningsparken. Vi er sektoragnostiske, så her finner du alt fra hydrogenprodusenter til spillselskaper, men vi ser jo at det er noen bransjer det skjer mer i enn andre. Bygg-, anlegg- og eiendomsbransje er en slik bransje. I dag har vi 72 selskaper som enten sitter her eller har vært med på programmene våre.

En av rollene Startuplab spiller er å være koblingspunkt mellom oppstartsselskapene og industrien. Det gjør vi gjennom nettverket til de som arbeider på Startuplab, og gjennom partnerne våre.

Skjer det noe spennende hos dere nå?


Masse spennende som skjer i Startuplab! Blant lanserer vi snart vårt nyeste industriprogram for byggebransjen i første kvartal. I tiden som kommer kan dere forvente å se flere arrangementer der vi går inn på ulike muligheter og utfordringer i bransjen.

Hvordan ønsker dere å samarbeide med andre klyngemedlemmer?


I Startuplab ønsker vi å fungere som en katalysator, så vi snakker gjerne med både startups og etablerte aktører som er åpne for samarbeid. Ta gjerne kontakt med meg på ronny@startuplab.no!