• Effektiv

FISBAE - sammen for cybersikkerhet

FISBAE er møteplassen som styrker bransjens forsvar mot informasjonssikkerhetstrusler, etablert av bransjens ledende aktører.

Published 02. October 2024
FISBAE

Hvem er vi?
Forum for informasjonssikkerhet i bygg- anlegg- og eiendoms næringen (FISBAE) er en ideell medlemsorganisasjon som jobber for å styrke - BAE næringens evne til å forebygge, motstå og håndtere uønskede informasjonssikkerhetshendelser. FISBAE ble etablert våren 2024 av OBOS, AF-gruppen, Statsbygg, Veidekke og Multiconsult.

Hva gjør vi?
FISBAE tilbyr en møteplass for kompetanse- og erfaringsutveksling, samt nettverksbygging. Vi bruker aktivt Construction City Cluster sitt nettverk i det forbyggende arbeidet.

Hvem kan bli medlem?
Alle norske virksomheter med tydelig forankring i BAE-næringen kan innvilges medlemskap. Virksomheter som kun selger IT-tjenester og -produkter til BAE-næringen, kvalifiserer ikke til medlemskap.

I tillegg til tydelig forankring i næringen, må virksomheten kunne vise til minst en person som jobber dedikert (100%-stilling) med informasjonssikkerhet i egen virksomhet, for å kvalifisere til medlemskap

Medlemskap er per dags dato kostnadsfritt.

Hvordan bli medlem?
Ta gjerne kontakt med leder av FISBAE på e-post, David Ormbakken Henriksen: david.ormbakken.henriksen@obos.no

FISBAE