• Bli kjent med folka i klyngen

Møt Trond fra Holrims FormFunk

En stødig familiemann med glimt i øyet, som mener at alle veier fører til Grenland. Møt Trond fra Holmris FormFunk!

Published 23. May 2024
Trond Holmris Form Funk AS

Trond H. Herrefoss, Head of Sales hos Holmris FormFunk AS

Hvem er du Trond?

Mitt navn er Trond H. Herrefoss, og jeg er 45 år gammel, bosatt i Skien. Jeg jobber som Head of Sales hos Holmris FormFunk, hvor jeg leder salgsavdelingen med stort engasjement og fokus på resultater. På hjemmefronten er jeg gift og far til tre fantastiske barn på 6, 13 og 19 år.

Min fritid tilbringes i stor grad med familien, hvor vi deltar aktivt i aktiviteter som håndball, fotball, turn og teater. I tillegg er vi ofte på tur, enten det er på fjellet, i marka eller på hytta i Risør. Jeg setter pris på balansen mellom en krevende karriere og et aktivt familieliv, og jeg er kjent for min positive innstilling og dedikasjon både på jobb og hjemme.

Elsker å drive med relasjonsbygging og klarer stort sett alltid å finne en link til Grenland, hvor jeg kommer fra, hos alle.


Fortell litt om hva dere i Holmris FormFunk gjør. Hva er "heispitsjen" deres?

Hos Holmris FormFunk AS er vi spesialister på innredning av kontorer, horeca og opplæringsinstitusjoner over hele Norge. Vi tilbyr en helhetlig tjeneste som går langt utover bare møbelsalg. Vi kartlegger eksisterende møbler, utvikler bærekraftige mål, krav og design sammen med brukere og interiørarkitekter, og finner de perfekte møblene for hvert prosjekt. Vi leder prosjektene fra start til slutt, sørger for at alt er på plass til rett tid, og gir grundig rapportering. Etter leveranse tilbyr vi service og vedlikehold for å forlenge møblenes levetid. Alt vi gjør, er med et sterkt fokus på miljø og bærekraft.


Skjer det noe spennende hos dere nå?

Vi jobber nå med flere store prosjekter og det mest spennende for oss er at vi skal levere alt av løse møbler til OBOS og Construction City Eiendom. Vi gleder oss stort over et ambisiøst og stort prosjekt som vi nå er midt inne i.


Og til slutt, hvordan ønsker dere å samarbeide med andre i klyngen?

Vårt ønske er å være en playmaker i forhold til det vi holder på med i tillegg til tilknyttede tjenester. Alle som trenger møbler, vil prate med oss om møbler eller ønsker å se på muligheter for å bruke materialer til noe innen møbler, ønsker vedlikehold av møbler, prosjektledelse osv må veldig gjerne ta kontakt med oss.

Vi liker å være åpne og vi ønsker å samarbeide for å ligge lengst fremme i utviklingen av løsninger innen bærekraft og andre spennende ting. Så om vi kan bidra til andre som vi ikke direkte ser selv, så er vi veldig åpne for det.

Alle som ønsker en prat om noe vi kan bistå med kan kontakte meg!