Nytt utleieteam i Construction City

Erik Sørsdahl er ny utleiesjef Construction City. Samtidig kommer Thorbjørn Barrett Sele inn på laget som leder for teknisk utleie.

Published 22. February 2023
Utleie

Erik Sørsdahl har tidligere arbeidet med utleie av både bygulv og kontor for OBOS Eiendom, og tiltrådte stillingen i januar.

– Jeg er privilegert som får lov til å lede utleiearbeidet for Construction City. Bygget blir destinasjonen for verdiskapende samhandling i bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen, og i så måte en svært viktig plass for de som bygger fremtidens Norge, sier Sørsdahl.

Han peker på at bygget gir leietakere stor fleksibilitet:

– Summen av delte ressurser, arealer og samhandlingssoner gjør bygget svært fleksibelt. Det innebærer at leietakerne kan gjøre smidige opp- og nedskaleringer i sitt arealbehov, noe som blir stadig viktigere. I tillegg vil leietakerne få tilgang til ressurser som deles av alle, noe som både er areal- og kostnadseffektivt, sier Sørsdahl.

Thorbjørn Barrett Sele blir ny leder for teknisk utleie


I tillegg til Erik Sørsdahl er Thorbjørn Barrett Sele leid inn fra Vassago i rollen som leder for teknisk utleie. Han får ansvaret for å lede og kvalitetssikre arbeidet knyttet til leietakertilpasninger.

– Construction City er et særdeles spennende prosjekt å arbeide med. Bygget vil by opp til kunnskapsdeling og samarbeid som skaper verdier, vekst og synergieffekter for både små, mellomstore og store virksomheter. Jeg er glad for å være med på denne historiske satsningen for bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen, sier Sele.

– Vi er svært fornøyde med å få Erik og Thorbjørn med på laget. Kompetansen deres passer som hånd i hanske, og gjør oss i enda bedre stand til å skape et attraktivt og dynamisk bygg med gode og langvarige leieforhold, sier daglig leder i Construction City Eiendom, Hege Skjelbred Hatlemark.

Construction City står klart i 2025 på Ulven i Oslo. Nærmere 70% av bygget er allerede utleid.