Sandnes neste

Benedicte Økland slutter som daglig leder i Construction City Cluster. Rekrutteringsprosessen for å finne en erstatter er i gang.

Published 05. May 2021
Benedicte

Etter tre år som leder, og ansvarlig for den imponerende reisen fra klyngens oppstart til nærmere 100 klyngemedlemmer, har Benedicte Økland varslet at hun trekker seg fra stillingen som daglig leder i Construction City Cluster. Hun tiltrer ny stilling som programdirektør i ONS 1. september.

- Etter 12 år i Oslo har familien besluttet å flytte tilbake til Jæren. Det betyr at jeg dessverre må gi fra meg stafettpinnen over sommeren. Det er selvsagt vemodig, men samtidig gleder jeg meg til å ta fatt på nye oppgaver for ONS, sier Økland.

Siste arbeidsdag blir i midten av august, og OBOS er i gang med en rekrutteringsprosess for å finne Construction Citys neste klyngeleder.

- Benedicte har gjort en strålende jobb for Construction City med etableringen av klyngen, og å skape denne samhandlingsarenaen for bygg og anleggsnæringen. Det er synd vi mister Benedicte. Vi ser nå etter en erstatter som kan videreføre det gode arbeidet med å skape den mest attraktive møteplassen for bransjen, sier Nils Morten Bøhler, konserndirektør for næringseiendom i OBOS.

For mer informasjon om rekrutteringsprosessen kan man ta kontakt med konserndirektør for næringseiendom i OBOS, Nils Morten Bøhler.