Styrker samspillet på byggeplassen

Tore Humberset er ansatt i stillingen som prosjektleder bygg, og blir sentral i videreutviklingen av samspillet ute på byggeplassen.

Published 04. May 2022
Tore humberset

Tore Humberset, prosjektleder bygg i Construction City Eiendom

- Tore blir et veldig godt tilskudd, og hans lange erfaring fra store byggeprosjekter kommer godt med når vi nå utvider teamet vårt, sier prosjektleder Gunnar Irby.

Humberset skal fram til august dele tiden sin mellom Construction City Eiendom og OBOS Eiendom, hvor han har vært ansatt siden 2005. Her jobber han blant annet med Kværnerbyens Oslo K og nye Hammersborg torg.

Bred erfaringsbakgrunn


Humberset kommer inn i prosjektet med en bred erfaringsbakgrunn, og har tidligere bekledd roller som både prosjekteringsleder, drifts- og vedlikeholdsleder og prosjektleder. Før han begynte i OBOS var han med på å bygge alt fra oljeplattformer og vannkraftanlegg til ambassader i flere afrikanske land.

- Erfaringsbakgrunnen Tore kommer inn med gjør at han passer perfekt inn i det tverrfaglige fokuset vi har i Construction City. Vi er veldig godt fornøyde med at han nå er på plass på Ulven, sier Irby.

Humberset er tiltrådte stillingen 3. mai. Construction City står klart på Ulven i Oslo i 2025, og måler hele 103.000 kvadratmeter. Det gjør Construction City til et av Norges største byggeprosjekter. Les mer om bygget her.