Danielnaomi

Construction City Clusters CEO-nettverk 2023

21. september 2023, 14:00 - 17:00

Nedre Skøyen vei 2, 0276 Ullern

Klyngen inviterer medlemmenes toppledere til det årlige CEO-nettverkstreffet.

Ikke gå glipp av denne muligheten til å treffe kjentfolk og stifte nye bekjentskaper blant topplederne i bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen.

Program

Det faglig program fokuserer på hva du som leder kan gjøre for at virksomheten skal lykkes med å bruke kunstig intelligens til å effektivisere og levere bedre resultater. Her får vi fylt "guilty knowledge gaps" (som en CEO kalte det) og få konkret anvendelig kunnskap slik at du og din bedrift er rigga for fremtiden.

Vi ser nærmere på CCC som et innovasjonsverktøy, du får diskutert med andre toppledere hvordan en kan lykkes med å digital omstilling, og bli klokere av disse som deler sin ekspertise og praktisk kunnskap om AI:

  • Utfordringer og muligheter for kunstig intelligens i BAE-bransjen. Sofie Bang (PhD, CCC) har forsket på hva som kjennetegner BAE-aktører som lykkes med å skape verdi med AI.
  • Hvordan rigge organisasjonen til å ta i bruk ny teknologi? Erfaringer fra utrulling i en stor virksomhet ved Cathrine Mørch (digitaliserings- og utviklingsdirektør i Statsbygg).
  • Maskinene kommer – hva gjør du som leder? Panelsamtale med overnevnte, samt Petter Merok (industriansvarlig BAE hos Microsoft), Fredrik Halmøy Wisløff (CEO og grunnlegger av AI-startupen Findable).

Det blir masse tid til uformelle samtaler og det hele avsluttes med en minglemiddag. Se hele programmet under. Årets treff er i Multiconsults lokaler på Skøyen i Oslo.

Tidsplan:

14:00 Mingling og mat

14:30 Velkommen v/ Daniel Siraj og Kristin Olsson Augestad

14:45 Ekspertinnlegg

15:25 Benstrekk & mingling

15:40 Panelsamtale

16:20 Innledning og diskusjon: Hvordan lykkes du som leder med AI og å skape innovasjonskapasitet?

17:00 Mingling og middag