Coffeeee

Construction Coffee: One app to rule them all?

13. desember 2022, 08:00 - 10:00

Construction City

Hva har en dataplattform med bygg og eiendomsbransjen å gjøre?

I dag kan verden se dyster ut, men fremtiden er lys. For da er lyset på kun når du trenger det. Avansert styring av teknikk, energiforbruk, adgang med mer er i ferd med å bli allemannseie. Overlevering av et prosjekt er nå ikke kun en nøkkel og to ringpermer, men en komplett as-built modell og FDV database. Kan man knytte denne informasjon sammen med integrering av styringssystemer og kontinuerlig leietakeroppfølging? Kan man samle alt dette i en dataplattform og bygge rollebaserte white label apper på toppen?

Construction City Cluster plukker opp ballen fra tidligere arbeid på Felles stordata for bedre eiendomsdrift og Fremtidens Næringsbygg. Vi diskuterer om mulighetene til å integrere alle styringssystemer er veien å gå? Hvem skal eie dataplattformen? Kan dette bygges av dagens hyllevare? Og har eiendomseiere råd til å sette bort kundekontakten til driftsoperatørene?

Tematikken vil følges opp med et prosjektutviklingsverksted 26.januar, der interesserte bedrifter matches med andre bedrifter og forskerkompetanse. 8-10 bedrifter vil bli valgt ut blant dem som viser interesse i etterkant av dette frokostmøte.

Ønsker du å bli medlem i Construction City Cluster? Søk om medlemskap her.