DSC02010

CoStart: Speed dating

5. mai 2023, 11:30 - 13:00

Collektivet by Construction City

Construction City Cluster gjentar sitt speed date arrangement under CoStart konseptet og fokusere denne gangen på kundeinnsikt. For hvem er den egentlige kunden til ditt produkt eller tjeneste i vår lange verdikjede? Hvordan skiller vi mest mulig effektivt mellom bestiller, betaler og bruker i byggeprosjekter?

Klyngen inviterer 1-2 representanter fra 5 startupselskaper i klyngen til å teste sine hypoteser i et komprimert format med 5 bransjeeksperter. Hvert selskap for 10 minutter med hver ekspert, med målsetning om å øke sin kundeinnsikt og samtidig knytte nye kontakter som kan være nyttige for å utvikle selskapet.

Meld deg på idag! Maks 5 plasser, førstemann til mølla.

Denne gangen får du treffe:

  • Sigmund Reff, Veidekke/Team Veidekke, Leder standardisering bolig, mer info
  • Maria Kristiansen, AF Gruppen/Construction City Bygg, BREEAM AP, mer info
  • Martine Linnestad, OBOS Eiendom, Prosjektleder, mer info
  • Vegard Storaunet, AF Eiendom, Markedssjef, mer info
  • Jørn Eirik Erlund, Moelven modulbygg, Salgs- og markedsdirektør, mer info

Construction City Cluster inviterer til CoStart. Tre ganger per halvår inviterer vi til samling for klyngens startups, investorer og innovasjonsledere. Vi møtes til lunsj med faglig innhold, blir kjent, deler problemstillinger og får feedback fra de andre.

Vi møtes i Collektivets første etasje (Ulvenveien 82) Lunsj serveres kl. 1130, og det faglige programmet starter kl. 1200.

Dette arrangementet er kun åpent for medlemmer av Construction City Cluster og Collektivet by Construction City.