Workshop CCC arsmote3

Markedsnettverk: Har BAE-bransjen tillit hos folket?

18. juni 2024, 14:30 - 16:00

Ulvenveien 82E, 6.etasje

Jobber du med kommunikasjon, markedsføring eller employer branding i din virksomhet? Bli med og treff andre historiefortellere fra hele bransjen!

Tema: Omdømme - Har BAE-bransjen tillit hos folket?

BAE-næringens viktighet for samfunnet ble understreket av professor Torger Reve som la frem en rapport fra Handelshøyskolen BI. Rapporten viser at næringen i Norge sysselsetter hele 350 000 personer, og omsetter for over 1.100 milliarder hvert år. Vi har derfor uten tvil en viktig posisjon i det norske samfunnet. Samtidig er byggebransjen stadig forside-pike som "miliardsprekker", "miljøverstig" og "dårlig på mangfold".

Hvordan er egentlig BAE-bransjen sitt omdømme? Har vi tillit hos mannen i gata? Hvordan blir omdømmet påvirket av nedgang i økonomien? Og hvordan kan vi jobbe i fellesskap for å synliggjøre vårt bidrag til det norske samfunnet?

Dette tar vi praten om på sommerens markedsnettverk!

Program:

  • Svein Sælid, direktør merkevare og samfunnsansvar i OBOS
  • Knut Ekern, kommunikasjonsdirektør i AF Gruppen
  • Dialog og workshop
  • After-work med valgfri drikke i 1.etajse

Dette arrangement er forbeholdt våre medlemmer - ikke-medlemmer har dessverre ikke mulighet å delta!

Hva er Markedsnettverk?
I Markedsnettverket ønsker vi å knytte bånd og relasjoner mellom kollegaer med kommunikasjons, markeds- og employer branding-ansvar blant våre medlemmer. Deltakerne vil få faglige presentasjoner om et spesifikt tema, etterfulgt av dialog og diskusjon mellom deltakerne.