Construction City 19 11 18 00164

Studietur til München og Heidelberg

9. mars 2023, 08:00 - 10. mars 2023, 18:00

München og Heidelberg

Bli med klyngen på studietur til Tyskland!

Construction City Cluster inviterer våre klyngemedlemmer på studietur til Heidelberg og München i Tyskland. Det blir spennende befaringer og vi får høre fra eksperter innen digitalisering og sirkularitet.

På den første dagen får du valget mellom et ledende sirkulært byprosjekt og BIM-World. Vi vil ta turen til Heidelberg der klyngemedlem Madaster er partner i det sirkulære pilotprosjektet 'Circular City Heidelberg'. Heidelberg er den første kommunen i Europa som anvender prinsippet urban gruvedrift, der byggavfall skal gjenbrukes i nye byggeprosjekter. I Heidelberg vil vi også få omvisning og presentasjon av Bahnstadt, et av verdens største karbonnøytrale distrikter.

Videre vil vi ta turen til München der vi vil besøke Munich Urban Colab, et co-working miljø der samarbeid og innovasjonsprosjekter står sentralt. Vi vil også dra på en rekke berfaringer for å se på miljøvennlige og energieffektive bygg og byggeprosjekter.

Det blir også innspill av sosiale arrangementer med ølsmaking i Heidelberg. Studieturen er en ypperlig anledning til kompetanseheving og for å bli kjent med folk fra ulike deler av bransjen. Vær rask med påmelding, da plassene pleier å fylle seg raskt opp!

Tentativt program


Torsdag 9. mars

09.55 - Avreise fra Oslo til Frankfurt

12.30 - Buss fra flyplassen til Heidelberg

13.30 - Innsjekk på hotell

Circular City Heidelberg - presentasjoner av samarbeidspartnerne

Bahnstadt - befaring og presentasjoner

18.00 - Ølsmaking og middag


Fredag 10. mars

08.00 - Tog til München

12.00 - Munich urban co-lab - befaring og presentasjoner

13.30 - Seminar med the Technical University Münich

15.00 - Befaring (TBA)

19.30 - Buss til flyplassen

21.10 - Avreise München til Oslo

*Vi gjør oppmerksomme på at dette er et tentativt utkast til program og vil oppdateres i de kommende ukene. Får de som er påmeldte til studieturen vil vi informere og sende ut oppdatert program.

Hotell

Det er gjort en blokkreservasjon for klyngemedlemmene på Bergheim41 Vi sender ut kodeord til bruk ved booking av hotellrom for klyngemedlemmene ved påmelding til studieturen.

*Vi gjør oppmerksom på at hver enkelt deltaker må booke og betale hotell og fly individuelt.

Deltakeravgift

NOK 4,500. Deltakeravgiften dekker alle måltider, busstransport og kostnader knyttet til faglig innhold. Vi minner på at hver enkelte deltaker er selv ansvarlig for å booke og betale flybilletter. Deltakeravgiften vil faktureres i forkant slik at påmelding blir bindende og avbestillingen må gjøres før 9.november.

Deltakeravgift for ansatte i virksomheter som ikke er medlem i Construction City Cluster er NOK 25,000.

*Dette arrangementet har begrenset plasser [og er forbeholdt til klyngemedlemmer]. Ta kontakt hvis din virksomhet er interessert i medlemskap.