• Bli kjent med folka i klyngen

Møt «Tur-ekstremisten» Safi i Smart Tactiles

Møt Safi Rana i Smart Tactiles, «Tur-ekstremisten» som VG kalte ham, og med hjerte for universell utforming!

Published 30. oktober 2023
Safi tactiles

Hvem er du? Fortell en ting mange ikke vet om deg!

Jeg heter Safi og har tidligere vært aktiv innenfor det man kan kalle ekstremsport. Jeg er 42 år gammel og elsker å reise. Jeg startet i bransjen for litt over et år siden og i oktober 2023 startet jeg som daglig leder for Smart Tactiles og Smart Signs.

Det en aldri ville trodd om meg er at jeg krysset Grønland på ski som første med min bakgrunn. Jeg ble også nummer to da broren min vill krysse året etter og jeg nådde først frem til havnivå. Dessverre ble han nr. 3.

Fortell litt om hva du dere gjør i Smart Tactiles. Hva er heispitsjen?

Smart Tactiles er et selskap som skal være med på å bidra til at Norge blir mer universelt utformet. Taktil merking er en liten, men en utrolig viktig del, av det, for en stadig mer aldrende befolkning.

Skjer det noe spennende hos dere nå?

Vi er i gang med å utvikle helt nye produkter og har utvidet sortimentet med over 30 nye produkter i 2023. I tillegg har vi stor ordrereserve som er godt å ha med seg inn mot 2024.

Og til slutt, hvordan ønsker dere å samarbeide med andre i klyngen?

Når det gjelder vårt engasjement i Klyngen, så ønsker vi å være aktive med å tilegne oss ny kunnskap, samtidig som vi skal være behjelpelige med å være gode rådgivere på våre fagområder. Vi har en responstid på under 24 timer og dette er noe vi ønsker å opprettholde i fremtiden.

Om noen ønsker en kaffe for en prat, så er det utrolig hyggelig. Det er bare å kontakte meg på safi.rana@smarttactiles.com. Jeg ser frem til gode samtaler og å bli bedre kjent med andre medlemmer av Klyngen. Vi ses!