Multiconsult blir partner i Construction City Cluster

Multiconsult blir med med OBOS, AF Gruppen, Betonmast og Norsk Gjenvinning, og blir det første rådgiverselskapet som tar en partnerrolle i Construction City Cluster.

Published 10. november 2022
Multiconsult blir partner i Construction City

Konsernsjef Grethe Bergly (fra venstre) og konserndirektør Kristin Olsson Augestad i Multiconsult, konsernsjef Daniel K. Siraj i OBOS, og daglig leder Naomi Ichihara Røkkum i Construction City Cluster. Foto: Construction City

– Samarbeid og partnerskap på tvers av verdikjeder og tradisjonelle skillelinjer er avgjørende for å styrke konkurransekraften til bygg-, anleggs- og eiendomsnæringen. Construction City Cluster er en viktig drivkraft og arena for å oppnå dette, og nå ser vi fram til å bli partner og bruke vår kompetanse og kunnskap til å drive næringen fremover, sier konsernsjef Grethe Bergly i Multiconsult.

Construction City Cluster har i dag over 100 medlemsbedrifter innen bygg-, anlegg- og eiendom. Fem av disse er partnere, og plikter dermed å aktiv rolle i videreutviklingen av klyngens strategiske betydning.

– Noe av det som gjør oss unike, er at vi omfatter hele verdikjeden. Det er derfor svært verdifullt at Multiconsult vil innta denne lederrollen og utfylle de andre partnerne. Partnerne er sentrale i samarbeids- og innovasjonsprosjektene, der vi sammen skaper løsninger som gjør bransjen mer effektiv, grønn og attraktiv, sier daglig leder i Construction City Cluster Naomi Ichihara Røkkum.

OBOS-konsernsjef Daniel K. Siraj og daværende konsernsjef i AF Gruppen Morten Grongstad tok initiativ til Construction City Cluster i 2017. Kort tid etter ble også Betonmast og Norsk Gjenvinning med som partnere.

– Det er gledelig å se at klyngesamarbeidet har vokst siden oppstarten, og med Multiconsult på laget løfter vi dette til et nytt nivå. Sammen skal vi stake ut kursen for de neste årene, sier Siraj i pressemeldingen.