• Attraktiv

Nye studentpraktikanter i Construction City

Vi er veldig fornøyde med at Fredrik Dalen og Kristina Bringedal Gedde har begynt hos oss. Nå ser vi fram til å få enda større fart på medlemsaktivitetene.

Published 27. januar 2021
Kristina fredrik web

18. januar tok Fredrik Dalen og Kristina Bringedal Gedde fatt på jobben som studentpraktikanter i Construction City. De skal bidra i kommunikasjonsarbeidet, og legge til rette for arrangementer og andre medlemsaktiviteter. Både Fredrik og Kristina studerer ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU). Fredrik tar en mastergrad i eiendomsfag, og har tidligere vært sommertrainee i OBOS Eiendom. Kristina tar en mastergrad i byggteknikk og arkitektur (sivilingeniør), og sitter for tiden som avdelingsleder for Ingeniører Uten Grenser NMBU.

- For å utvikle bærekraftige løsninger er vi avhengig av å samarbeide, og jeg ser for meg at Construction City er en god arena for nettopp dette. Jeg gleder meg til å formidle budskapet om Construction City, og lære mer om klyngens medlemmer og aktiviteter, forteller Kristina.

Fredrik skal blant annet være involvert i arbeidsgruppen for effektive bygg og byggeprosesser, og gleder seg til å bidra til mer samhandling og innovasjon i bransjen. Han er spesielt opptatt av samspillet mellom oppstartsbedrifter og de større etablerte aktørene i klyngen.

- Dette samspillet mener jeg er viktig for å få til nyskaping og bærekraftige løsninger i bransjen, sier Fredrik.

Begge studentpraktikantene er engasjert gjennom AF Gruppen i 20% stilling. Engasjementet varer fra 18. januar til 11. juni.