2021 CC Solplassen

Leiearealer

Med sine 103 000 kvadratmeter er Construction City et av Norges største byggeprosjekter. AF Gruppen og Betonmast er hovedentreprenører, og vil sammen med OBOS, Norsk Gjenvinning, Compass Group og Fagskolen flytte hovedkontorene sine til Ulven når bygget ferdigstilles i 2025. Det er plass til deg også.

Kontorlokalene bygges for fremtidens arbeidsformer. Leietakere vil ha stor fleksibilitet i utformingen av lokalene sine, og i hjertet av bygget er det en rekke fellesfasiliteter som stimulerer til samhandling.

Dette blir fremtidens kontorbygg.

Collektivet 1 1
Construction City bygges etter fremtidens krav til næringsbygg, og vil tilby samhandlingsarealer hvor små og store bransjeaktører kan møtes.

Bygget består av en bygningskropp med seks romslige fløyer, som springer ut av en innbydende glasshall i hjertet av bygget. Glasshallen vil bli et naturlig samlingspunkt for alle i bygget, samt besøkende og beboere i nærmiljøet.

2021 CC Hjerte morgen
Glasshallen, et naturlig samlingspunkt for alle i bygget.

På taket av bygget vil man finne en skybar med tilhørende takterrasse. Takterrassen byr på praktfull utsikt over Oslofjorden. Dette er en perfekt plass for å nyte lunsjen i sola eller møte bransjekolleger. På en annen del av taket vokser det fram en egen takhage, med et mangfold av vekster, som gir en grønn og god atmosfære. I tilknytning til takhagen settes det av et eget område for å dyrke grønnsaker og urter til byggets restauranter.

2021 CC Takterrasse 1
Grønt tak med skybar, treningsmuligheter og egen takhage.

Som leietaker blir du del av næringsklyngen Construction City. Klyngen består i dag av over 100 virksomheter, som i fellesskap jobber med å skape innovative og bærekraftige løsninger i bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen.

Ccc about
Construction Citys visjon er å bli den ledende destinasjonen for verdiskapende samhandling i bransjen.

Hovinbyen er Norges største byutviklingsprosjekt. Ambisjonen er å tiltrekke 100 000 nye innbyggere, og skape like mange arbeidsplasser, innen 2040. På Ulven skal det bygges 3 000 nye boliger. Det kommer store grønne gårdsrom, lekeplasser og en park – alt dette kun ti minutter med T-bane fra Oslo sentrum.

Omrade
Hovinbyen er Norges største byutviklingsprosjekt. Construction City blir områdets kraftsenter for næringsvirksomhet.

Meld interesse

Har du spørsmål rundt arealer, eller ønsker du et uforpliktende møte med megler? Ta gjerne kontakt med oss!