• Bli kjent med folka i klyngen

Møt Vera i Moelven

Moelven er et selskap som er tilstede i hele verdikjeden, fra tømmeret i skogen til et ferdig innredet bygg.

Published 12. desember 2022
Vera Flatebo 002

Vera Flatebø, Divisjonssjef Byggsystemer, Moelven Industrier ASA

Hvem er du?


Jeg heter Vera Flatebø, og er til daglig divisjonssjef for byggsystemer i Moelven Industrier. Jeg har ansvaret for selskapene våre innen limtre, byggmoduler og systeminnredning i Norge og Sverige. Jeg har ingeniørbakgrunn, og har «vokst opp» i industriparken på Raufoss før jeg gikk over til byggebransjen og Moelven i 2021. På fritiden er vi gjerne på hytta hvor innkjøp av en vedfyrt bakerovn boostet min interesse for genuin napolitansk pizza, og sammen med mannen min prøver vi stadig å lage den perfekte pizza.

Hva er heispitsjen din?


Moelven er et selskap som er tilstede i hele verdikjeden fra tømmeret i skogen til et ferdig innredet bygg. Vi tror at fremtiden bygges i tre, og har i fellesskap med andre bidratt til flere signalbygg som sprenger grenser. For eksempel verdens høyeste trehus Mjøstårnet. Vi hjelper gjerne våre kunder å oppnå sine bærekraftsmål, og selv med stolte tradisjoner som strekker seg over 120 år tilbake er fortsatt vårt mål å bli litt bedre hver dag.

Skjer det noe spennende hos dere nå?


Vi har flere spennende produktutviklingsprosjekter, blant annet innen sirkulærløsninger for kontorinnredning og høyere modulbaserte bygg. Vi er akkurat i gang med vår største limtreleveranse noensinne til et logistikkbygg i Sverige på 77.000kvm, som er en fellesleveranse fra vår norske og svenske limtrefabrikk. Vi ser at flere bedrifter ønsker BREEAM-sertifiserte næringsbygg, og synes det er spennende å være en del av den «grønne bølgen» i byggebransjen.

Hvordan ønsker dere å samarbeide med andre klyngemedlemmer?


Vi vil gjerne samarbeide med andre i klyngen både i utviklingsprosjekter og i leveranseprosjekter. Vi tar også gjerne del i kurs og kompetanseprogrammer i klyngeregi, og tenker at klyngen er et fint møtepunkt for å treffe andre folk i bransjen og få nye impulser. Alle Moelven-selskapene har kontaktinformasjon på sine hjemmesider, men ta kontakt med Vera på vera.flatebo@moelven.com om du er i tvil!