Ledig stilling: Vil du bli vår kollega med ansvar for effektivisering?

Vi i Construction City Cluster ansetter rådgiver/prosjektleder for effektivisering av bygg og byggeprosesser!

Published 12. desember 2023
CCC CEO samling Naomi foto Astrid Walle 5 Komprimert

Kan du se for deg en jobb med stor betydning for mange menneskers liv?

Construction City Cluster (CCC) er en næringsklynge som jobber for å gjøre bygg, anlegg og eiendom mer effektiv, grønn og attraktiv. Dette gjennom innovasjonsprosjekter, kompetanseheving og nettverksbygging. Enkelt sagt, er vi en arena for å skape bærekraftige og konkurransekraftige løsninger sammen.

Det som gjør vår næring spennende, er at det er Norges største fastlandsnæring og den former alle våre liv – der vi jobber, ferdes, lever og bor. Det betyr at når medlemmene lykkes med effektivisering og innovasjon gjennom å bruke Clusteret, kan det ha store ringvirkninger. Om det er digitalisering, samspill eller å ta i bruk fremtidens løsninger. Og du kan få en nøkkelrolle i å ta bransjen fremover!

Nå leter vi etter en nysgjerrig og initiativrik person til rollen som rådgiver/prosjektleder med ansvar for innovasjon innen effektivisering av bygg og byggeprosesser. Stillingen er 100 %, og personen vil være ansatt i Betonmast, en av eierne bak næringsklyngen, men i hovedsak jobbe for klyngen. Arbeidsstedet er på Ulven – 10 min T-banetur fra Jernbanetorget – et spennende område i utvikling, hvor om lag 5.000 bransjefolk skal samles de neste årene.

I stillingen vil du få mulighet til å bli kjent med ledende virksomheter og spennende innovasjonsmiljøer. Du vil få ansvar for å følge opp prosjektene og arrangementene som tilrettelegger for innovasjon, kompetanseheving og samarbeid innen effektiviserende løsninger. Vi har en faggruppe med noen av de fremste fagfolkene som vil være viktige sparringspartnere for deg i arbeidet.

Vi kan love deg en variert, lærerik og meningsfylt jobb i det vi, helt subjektivt sett, mener er Norges mest spennende bransje. Du vil komme inn i et prosjekt der du vil få et stort nettverk blant hele bredden av bransjen, med kolleger og bransjeaktører som elsker å skape noe sammen. Vi ønsker oss derfor en kollega som tar initiativ, liker å utfordre med nye ideer, og som brenner for å oppnå gode resultater.

Du blir en del av et mangfoldig arbeidsmiljø der alle er like mye verdt. Alle kvalifiserte kandidater oppfordres til å søke, uavhengig av alder, kjønn og bakgrunn.

Du er trolig en person som:

  • Har relevant utdanning/erfaring, kunnskap om bransjen og fagområdet.
  • Setter deg raskt inn i nye arbeidsoppgaver og kan holde i dine egne initiativ.
  • Er komfortabel med å ha mange baller i lufta.


Vi håper du kan like å:

  • Fasilitere prosjekter mellom bedriftsansatte, gründere og forskere.
  • Arrangere workshops, frokostmøter og andre innovasjonsskapende og kompetansehevende tiltak.
  • Engasjere flere til å bli aktiv i klyngen, og i våre prosjekter, møter og nettverk.
  • Styrke startups/gründernes posisjon i bransjen, slik at flere etablerte bedrifter drar nytten av deres innovative løsninger.

Og helt til slutt:

Du vil få konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger. Vi vurderer aktuelle kandidater fortløpende, så ikke vent med å søke. Dersom du lurer på noe etter å ha lest om oss på nettsiden om klyngen, ta gjerne kontakt med klyngens daglige leder, Naomi Ichihara Røkkum eller Tarina Olimstad i Betonmast, for en uformell prat.

Søk her!


Om Construction City Cluster: Construction City Cluster er en næringsklynge for bygg, anlegg og eiendom. De om lag 120 selskapene, med alt fra etablerte selskaper til gründere og kunnskapsinstitusjoner samarbeider om å styrke bransjens innovasjonskraft og bærekraft. Søsterselskapet Construction City Eiendom utvikler bygget «Construction City», som fra 2025 vil bli den viktigste møteplassen for bransjen. Da skal 4-5000 bransjefolk, inkludert Clusteret og Betonmasts hovedkvarter, flytte inn. Construction City Clusters arbeid med å styrke samhandlingen i bransjen, vil også være avgjørende for dette bransjehuset. Les mer på https://constructioncity.no/nb/klyngekoden.

Om Betonmast: Betonmast AS er en av Norges største byggentreprenører og består av 9 entreprenørselskap og 1 eiendomsselskap lokalisert i de største markedene i Norge. Betonmast er en del av børsnoterte AF Gruppen AS. Med et dedikert team av fagfolk har vi etablert oss som en pålitelig partner for en rekke store byggeprosjekter. Vår styrke er at vi har et solid fundament av erfaring og kompetanse som gjør at vi våger å begi oss ut i nye utfordringer. Med høyt fokus på innovasjon og bærekraft, en kompromissløs holdning til HMS og videreutvikling av gode team og teamarbeid bygger vi for fremtiden. Les mer på Betonmast.no.